Ondersteuning bij schulden

Heeft u onbetaalde rekeningen? Of schulden? Dan is het soms niet makkelijk om die zelf op te lossen. U kunt ons om ondersteuning vragen. Samen met u kijken we wat er mogelijk is. Dat doen we gratis.

Schuldhulpverlening van de gemeente

Vul het digitale formulier voor schuldhulpverlening hieronder in, en samen zullen we bekijken hoe we u kunnen ondersteunen. We zullen eerst uw situatie bekijken. We bekijken samen met u hoe groot uw geldproblemen zijn en welke ondersteuning daar het beste bij past. Binnen twee weken nadat u het digitale aanvraagformulier heeft ingevuld, nemen wij contact met u op om een afspraak te maken. Tijdens deze afspraak zullen we uw problemen bespreken en samen op zoek gaan naar een geschikte oplossing.

Inloggen met DigiD Aanvraag schuldhulpverlening

Is het invullen van het digitaal formulier niet mogelijk? Dan kan de Formulierenbrigade u ondersteunen met het invullen van formulieren.

Inloopspreekuren

We hebben ook inloopspreekuren waar u zonder afspraak langs kunt komen met uw vragen:

  • Medemblik 1671JA, De Muiter, Admiraliteitsweg 6a. Iedere dinsdag van 09:00 - 12:00 uur. 
  • Wervershoof 1693EH, De Schoof, Kerkelaantje 1. Iedere dinsdag van 09:00 - 12:00 uur. 

Als u moeite heeft met uw financiën of als u schulden heeft, zijn er veel organisaties die mensen zoals u ondersteunen om grip te krijgen op hun geldzaken en om uit de schulden te komen. Deze organisaties geven advies, begeleiding en ondersteuning.

Bekijk de organisaties

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de gemeente via:

(0229) 85 60 00 (optie 1) óf

medewerkerzorg@medemblik.nl